Marxilainen TyŲvšenliitto
http://www.mtl-fi.org, mtl@mtl-fi.org
11.12.2007, 2.02

 

Marxilaisen Työväenliiton aktiviteetista

Kolmas järjestökokous on pidetty Oulussa 9.-11. marraskuuta. Viidessä pitkässä istunnossa kokous käsitteli a) edellisen kauden toimintakertomusta, b) järjestön teoreettisia lähtökohtia, c) kapitalismin tilan arviointia, d) poliittisen kehityksen analyysia, e) proletariaatin johdon arviointia Suomessa ja maailmalla, f) ohjelman päivittämistä, g) ohjelman metodia, h) muutoksia sääntöihin.

Solidaarisuusviestejä lähetettiin Uruguayn ja Argentiinan Botnian tehtaan toimintaa vastaan taisteleville kansoille, Palestiinan ja Irakin kansoille ja Tehyn työläisille Suomessa.

Kokouksen hyväksymät asiakirjan materiaalia voi pian lukea web-sivuiltamme ja ilmestyvän teoreettisen marxilainen-lehden kakkosnumeron sivuilta.

J√§rjest√∂kokouksen hengess√§ on sen j√§lkeen suomennettu ja editoitu Trotskin klassista kirjallisuutta seuraavasti: Terrorismi ja kommunismi (kirja), Fasismi ‚Äď mit√§ se on ja kuinka taistella sit√§ vastaan (pamfletti), Sota ja nelj√§s Internationaali (pamfletti). Kaikki ovat luettavissa web-sivuiltamme. Julkaisuja voi tilata MTL:lta √° 5 ‚ā¨/kpl.

-- No virus found in this incoming message. Checked by AVG Free Edition. Version: 7.5.503 / Virus Database: 269.17.0/1180 - Release Date: 10.12.2007 14:51